Hvad søger du?

Rapporter/Styringsværktøj - 5 gode råd

Når du skal arbejde med rapporter, er der nogle ting der er særligt gode at kende til. Vi har her listet 5 gode råd, som kan hjælpe dig med dit arbejde med rapporter og styringsværktøj.

5 gode råd

5 gode råd:

  1. Data med hensyn til løn opdateres kun én gang i døgnet i KMD Opus. Dette kan have betydning for, hvad rapporterne viser på et givent tidspunkt.
  2. Husk altid at tage højde for at nogle medarbejdere kan være bagudlønnede, mens andre er forudlønnede. (normalt er tjenestemænd forudlønnede – men almindeligt OK-ansatte med forudløn forekommer også…!)
  3. Husk et der i forhold til Tjenestemænd og OK-ansatte er forskellige forhold vedrørende pension. I Lønsummen for de OK-ansatte er indregnet pension, som afregnes løbende til pensionskassen. For de Tjenestemandsansatte er der ikke indeholdt pension i lønsummen. Tjenestemandspension afholdes af en central konto. Dette kan have betydning ved stillingsskift, hvor en tjenestemand erstattes med en OK-ansat og omvendt.
  4. Husk, at der altid i forbindelse med udbetaling af særlig feriegodtgørelse og evt. udbetaling af 6. ferieuge kan forekomme større udsving i lønforbruget.
  5. Tjek regelmæssigt for, om ansatte skal have udbetalt løn (hvis de er på forlænget orlov uden løn, så skal der naturligvis ikke udbetales løn af driftsstedet).

Senest opdateret 9. august 2016