Hvad søger du?

Rapporter/Styringsværktøj - tilgængelige rapporter

Der er udviklet en række standardrapporter i KMD Opus. Rapporterne er placeret under flere faner i Rollebaseret Indgang.

Hvor finder jeg rapporter?

Alle med generel adgang til OPUS, har rapportadgang til rapporter i en eller flere af følgende mapper:

  • Mit Personale, eller Mit Personale (stedfortræder)
  • Min Økonomi
  • Tidsadministration

Centrale medarbejdere (fx lønkonsulenter eller økonomikonsulenter i rådhusadministrationen) har udvidet rapportadgang i fx:

  • Økonomi (Controller)
  • Løn- og Personaleoplysninger
  • Lønsagsbehandling

Løn og Økonomi!

Særligt i forhold til grænsefladen mellem Løn og Økonomi!

Som medarbejder involveret i lønprocessen er det meget vigtigt at du orienterer dig om rapporter og styringsværktøj i KMD Opus. Her gælder det særligt, at værktøjer som er relevante for dig ikke kun findes under lønområdet.

Placeringen af visse løn- og økonomi-rapporter eller værktøjer i KMD Opus kræver ind imellem viden om placeringen af værktøjer. Dette gælder fx lønsimuleringsværktøjet, som er placeret under Min Økonomi/Budgetopfølgning/Mit forventede regnskab.

Eksempler på relevante rapporter

Kort beskrevet:

Rapporter vedr. personale:

Ansættelsesforhold, lister over medarbejdere, Lister over personale på Senior-/fritvalgsordninger , personer på orlov, mv.

Rapporter vedr. løn:

Lønsammensætning (lønspecifikation), Oversigt over engangsydelser (for enkelt eller flere medarbejdere), Oversigt over medarbejdere med feriekort, Simulering af løn mv.

Rapporter vedr. fravær: Herunder findes rapporter til visning af ferieregnskab, fraværsregistreringer (og sygefravær), omsorgsregnskab, dagpengerefusion på medarbejdere mv.

  • Udover egentlige lister og rapporter indgår andre værktøjer af betydning for arbejdet med løn- og personaleområdet. Særligt giver lønsimulering mulighed for at "lege" med muligheder og konsekvenser af løntillæg, ændret tid og meget andet.

Senest opdateret 9. august 2016