Hvad søger du?

HovedMED: Vi skal sætte fokus på feedback

I den kommende tid skal vi have fokus på feedback-kultur, har HovedMED besluttet

Som opfølgning på vores store 3i1-måling har HovedMED udvalgt det tema om trivsel, som alle kommunens driftssteder skal arbejde videre med.

Valget er faldet på emnet ”feedback-kultur”.

”Vi har valgt at sætte fokus på feedback – både fordi feedback er en vigtig del af kulturen på en sund arbejdsplads, og fordi vi kan se, at emnet går igen i mange af de handleplaner, som vi har modtaget fra driftsstederne i forbindelse med 3i1-målingen,” siger HR-chef Søren Henriksen, som er med i HovedMED.

De ansatte skal have redskaber

Formålet med at sætte fokus på feedback-kultur er at give alle ansatte konkrete redskaber, som de kan bruge i deres daglige arbejde.

Helt specifikt lægger HovedMED op til et såkaldt train the trainer-forløb, hvor formænd og næstformænd i alle LokalMED i mindre grupper á 20-25 personer skal arbejde fokuseret med feedback-kultur via øvelser og konkrete redskaber. 

Målet er at klæde formænd og næstformænd i LokalMED på til at arbejde videre med feedback-kulturen hjemme på deres egne arbejdspladser – og dermed være med at til at ”træne” deres egne kollegaer.

Hvordan giver vi god feedback?

Planen er, at deltagerne i forløbet, skal arbejde med spørgsmål som:

  • Hvordan sikrer vi en åben feedback-kultur?
  • Hvordan giver vi feedback på en god måde?
  • Hvordan kan vi bruge feedback konstruktivt til udvikling?
  • Hvordan bidrager en god feedback-kultur til vores opgaveløsning?

”I forlængelse af vores Grundlag for lederskab og følgeskab spiller feedback en stor rolle for, hvordan vi får løst vores kerneopgaver. Derfor vil grundlaget også danne baggrund for en del af de spørgsmål, som vi skal arbejde videre med,” siger Søren Henriksen.

Train the trainer-forløbet vil blive udbudt i første halvdel af 2019

Senest opdateret 11. oktober 2018

1156

af dine kolleger er allerede tilmeldt vores interne nyhedsbrev

Tilmeld dig Ishøj indefra nu