Hvad søger du?

Vær med til at hylde en dygtig kollega

Et udpluk af sidste års velfærdstalenter mf. ved kåringen på Christiansborg.

Den 30. april 2020 hylder PenSam og FOA Ungdom for tredje år i træk 100 unge velfærdstalenter for deres stærke faglighed

Du kan nominere en kollega på velfærdsområdet indtil 29. februar 2020 via www.pensam.dk/talent.

Kampagnen Velfærdens Talent 100 har til formål at hylde de mange unge i FOA-faggrupperne, der gør en særlig indsats i velfærden.

Frem mod 29. februar 2020 kan ansatte og arbejdsgivere indenfor FOA-faggrupperne nominere deres kolleger, de talentfulde unge under 36 år, der gør en forskel i det daglige arbejde. Det er et initiativ, der er med til at styrke den anerkendelse, de unge fortjener og fremhæve den vigtige rolle de spiller i velfærdsdanmark – også i fremtiden.

Det kunne være pædagogmedhjælperne, social- og sundhedsassistenterne og -hjælperne, – ja, alle dem, som har viet deres liv til at hjælpe andre, og som gør en særlig forskel i deres daglige arbejde, både fagligt og menneskeligt.

Se sidste års udvalgte talenter

”Velfærdens Talent 100 sætter fokus på de unge, hvis arbejde gør en stor forskel for andre og derfor fortjener anerkendelse. Som pensionsselskab for Velfærdens Talenter vil vi gerne trække deres faglighed frem i lyset og vise, hvad deres indsats betyder for vores alle sammens nære velfærd. Samtidig håber vi som pensionsselskab, at vi med initiativet kan bringe pension frem i bevidstheden hos de unge,” siger Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.

Velfærdstalenterne skal hyldes til et arrangement på Christiansborg den 30. april 2020.

Få svar på dine spørgsmål om nomineringen:

Hvad er Velfærdens Talent 100? 

Med Velfærdens Talent 100 hylder PenSam og FOA Ungdom 100 unge talenter, der arbejder på velfærdsområder og hver dag gør en forskel for andre mennesker. Den indsats vil PenSam og FOA  gerne anerkende og sætte fokus på, og derfor kårer de 30. april 100 unge til Velfærdens Talent 100.

Hvem står bag Velfærdens Talent 100? 

Pensionsselskabet PenSam og FOA Ungdom. 

Hvorfor skal man være under 36 år?

Hvert år kårer avisen Berlingske de 100 af de største talenter under 35 år i dansk erhvervsliv. PenSam og FOA Ungdom har skabt et alternativ til Berlingskes erhvervstalenter, fordi de gerne vil sætte fokus på de unge, der har valgt et arbejde, hvor de hver dag gør en stor forskel for andre. 

Hvem kan jeg nominere? 

Du kan nominere unge under 36 år, der arbejder på velfærdsområdet. Det kan eksempelvis være social- og sundhedsassistenter- og hjælpere, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, beredskabsassistenter og portører.

Hvordan skal jeg nominere?

Du skal udfylde formularen på pensam.dk/talent. Du kan nominere fra 1. februar til 29. februar 2020. Du må gerne nominere flere talenter. Husk at skrive en begrundelse for, hvorfor lige netop den du nomineret har fortjent at blive ét af årets velfærdstalenter. 

Hvordan bliver de 100 talenter udvalgt?

Dommerpanelet består af repræsentanter fra PenSam og FOA, som vil gennemgå alle indkomne nomineringer. Der vil blive lagt vægt på den skriftlige begrundelse for den nomineredes faglighed. 

Hvad vinder man?

Torsdag 30. april inviterer PenSam og FOA Ungdom de 100 velfærdstalenter til en fejring i Fællessalen på Christiansborg. 30. april bliver der også udgivet et magasin, hvor de 100 talenter bliver præsenteret.

Senest opdateret 27. oktober 2021

1156

af dine kolleger er allerede tilmeldt vores interne nyhedsbrev

Tilmeld dig Ishøj indefra nu